Naista panettaa suomi24 treffit kirjautuminen

siksi käyttäjien ilmoitukset ovat erityisen tärkeitä. Voit valita yhden tai useampia vaihtoehtoja. Kun olet täyttänyt profiilitietosi ja ihannekunppanisi tiedot, klikkaa sivun alalaidassa olevaa violettiä Tallenna ja palaa profiilisivulle -painiketta. Näet myös tilastoja omasta toiminnastasi: reksiteröitymisaika, edellinen kirjautuminen, kirjautumisten lukumärä sekä lähetettyjen ja vastaanotettujen viestien lukumärä. Mikäli et halua saada näitä viestejä, jätä kohdat tyhjiksi. Treffipalvelun etusivu on paikka, josta näet kaiken mitä Suomi24 Treffeissä tapahtuu. Suomi24 me oltiin, toisillemme aarteet, joiden sielunkumppanit molemmat olemme. Rekisteröidy, kerro tietosi ja mitä etsit niin päset tutustumaan Treffit24-profiileihin! Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Kun viestiketjuun tulee uusia viestejä, viestiketju siirtyy automaattisesti Aktiiviset-välilehdelle. Rajaus tehdän klikkamalla Rajaa-painiketta ja liikuttamalla kursoria kuvan pällä, kunnes se on rajattu haluamallasi tavalla. Lisä hakuehtoja löytyy Tarkennetusta hausta, johon päset edellämainittujen nappuloiden alapuolella olevasta linkistä. Osa tilastoista näkyy vain Treffit Plus -käyttäjille Profiilikuvasi tulee olla kasvokuva sinusta. Ihannekumppani-välilehti Ihanneprofiili-välilehdellä näet kaikki ne ihanneprofiiliasi koskevat tiedot, jotka olet omaan profiilisi täyttänyt. Kuvauksen kirjoittamiseen kannattaa nähdä vaivaa, sillä se kyllä maksaa itsensä takaisin. Treffipalvelussa voit selvittä helposti, kuinka hyvin sinulla synkkaa muiden käyttäjien kanssa.

Suomi24 Treffit: Naista panettaa suomi24 treffit kirjautuminen

Jos profiilisi on piilotettu, osa Treffien ominaisuuksista ei ole käytettävissä. Kuvat Kuvat-välilehdellä näet profiiliin lisämäsi kuvat ja videot. Treffien ylävalikossa on Haku-kuvake, jota klikkaamalla päset etsimän sopivia kumppaneita. Kunta tai maakunta: Kirjoita tyhjän tekstikenttän se kunta tai maakunta, jossa toivot ihannekumppanisi asuvan. Muissa kuvissasi voit esitellä elämäsi vapaammin, esimerkiksi harrastuksiasi tai lemmikkejäsi. Sinun tulee kirjoittaa tekstikenttän perustelu sille, miksi kyseinen profiili on häirikkö tai mikä profiilissa on asiatonta sisältöä. Palvelussa käyttäjä voi luoda oman profiilinsa, etsiä seuraa ja olla yhteydessä muihin käyttäjiin. Perusprofiilissa voit ladata profiiliisi kolme kuvaa, joista yksi on profiilikuvasi. Viimeksi kirjautuneet suosikit: Plus käyttäjät näkevät listan viimeksi kirjautuneista suosikeistaan.

Suomi24 Treffit Kirjautuminen: Naista panettaa suomi24 treffit kirjautuminen

Kirjoita hyväntuulisesti, rennosti ja hauskasti. Poista profiili -välilehdellä voit poistaa treffiprofiilisi. Kuvaustekstissä sinun tulisi esitellä itsesi kunnolla ja kertoa persoonallisella tavalla, kuka olet. Treffit Plus -paketin lisäominaisuudet: Parannettu näkyvyys hakutuloksissa Näet kuka on katsellut profiiliasi ja kuinka monta kertaa Rajaton märä proliifikuvia Megafoni-toiminto: oma viesti etusivulle Viestitys enintän 100 käyttäjälle päivässä Näet muiden käyttäjien tilastot Näe kuka on lisännyt sinut suosikkeihinsa Päset eroon. Viimeksi kirjautuneet: Näet listan treffipalveluun viimeksi kirjautuneista käyttäjistä. Suhdestatus: Valitse alasvetovalikosta ihannekumppanisi suhdestatus. Rekisteröinnin yhteydessä annetut tiedot eivät kuitenkaan vielä ole riittävät, jotta kaltaisiasi treffailijoita etsivät potentiaaliset treffikumppanit löytäisivät sinut palvelusta. Kun seuraavan kerran viestittelet saman käyttäjän kanssa, viestit tulevat taas näkyviin. Maksuehdoissa noudatamme Aller Median käyttöehtoja. Maa: Valitse alasvetovalikosta kotimaasi. Jokaiselle on se oikea, ehkä omasi on jo tällä? Sivulle listautuu kerrallaan rajattu märä profiileja, mutta alalaidasta löytyvä Näytä lisä -linkkiä klikkaamalla päset tutustumaan loppuihin hakutuloksiin. Voit vastata megafoni-huutoon klikkaamalla Vastaa viestillä -painiketta. Omat tiedot -välilehdellä voit tehdä muutoksia yksityissyysasetuksiisi sekä nähdä blokkaamasi käyttäjät. Kun klikkaat kuvaketta, sen alle avautuu lomake, jossa voit tehdä ilmiannon. Sen ensimmäinen versio on vielä suppea ja sisältä ainoastaan naista panettaa suomi24 treffit kirjautuminen viestittelyn. Perustiedot, profiilitietosi-osiota kannattaa ajatella omana persoonallisena treffi-ilmoituksenasi ja kertoa siinä vapaasti itsestäsi. Sen jälkeen paina Rekisteröidy -painiketta, jonka jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin varmistuslinkin, josta voit vielä vahvistaa käyttäjätunnuksesi.

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *